Jármű tulajdonosváltás bejelentés »

A jármű korábbi tulajdonosaként lehetősége van a tulajdonosváltás ingyenes bejelentésére.

Ideiglenes kivonás »

A jármű üzembentartójaként elektronikus úton kérheti a jármű forgalomból történő ideiglenes kivonását a 2300 forintos igazgatási szolgáltatási díj megfizetése ellenében.

Ideiglenes kivonás hosszabbítása »

A jármű üzembentartójaként elektronikus úton kérheti a jármű forgalomból történő ideiglenes kivonásának meghosszabbítását a 2300 forintos igazgatási szolgáltatási díj megfizetése ellenében.

Jármű ismételt forgalomba helyezés »

A jármű üzembentartójaként elektronikus úton kérheti a forgalomból ideiglenesen kivont jármű forgalomba történő visszahelyezését a 2300 forintos igazgatási szolgáltatási díj megfizetése ellenében.

Törzskönyv pótlása »

Lehetősége van a törzskönyv pótlására annak elvesztése, eltulajdonítása vagy megsemmisülése esetén. A törzskönyv pótlása iránti kérelem kizárólag abban az esetben nyújtható be elektronikus úton, ha a pótlandó törzskönyv adataiban változás nem következett be és a kérelmezője a jármű tulajdonosa és a törzskönyv jogosultja is egy-személyben. Amennyiben a törzskönyv a tulajdonoson kívül más személy vagy szerv (pl.: hitelintézet) jogszerű birtokában van, jogosultság hiányában kezdeményezik elektronikus úton a törzskönyv pótlását. Az ily módon, nem jogszerűen, kezdeményezett törzskönyv pótlásáért a kérelmező felelős! Az eljárás illetékmentes, ha a pótlás oka a korábbi törzskönyv eltulajdonítása.