Karrier

A Hivatalunkhoz olyan munkatársak jelentkezését várjuk, akiknek célja a magas szakmai felkészültség megszerzése és alkalmazása, motiváltak a minőségi és teljesítményorientált munkavégzés iránt, tiszteletet és megbecsülést mutatnak a csapatmunkában is, és elkötelezettek a Hivatal és a közigazgatási pálya iránt.

A meghirdetett állásokra a közszolgálati tisztviselők személyi irataira, a közigazgatási szerveknél foglalkoztatott munkavállalók személyi irataira és a munkaügyi nyilvántartásra, a közszolgálati alapnyilvántartásra és közszolgálati statisztikai adatgyűjtésre, valamint a tartalékállományra vonatkozó egyes szabályokról szóló 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 8. §-a értelmében: "A Kttv. alapján önéletrajz benyújtására kötelezett személy a KEKKH online karrier felületén feltöltött önéletrajzot nyújt be az őt foglalkoztató, vagy a pályázati eljárást lefolytató közigazgatási szervnek, vagy a toborzási adatbázist kezelő személyügyi központnak." A feltöltött önéletrajz a 45/2012. (III. 20.) Korm. rendeletnek megfelelően menthető vagy nyomtatható.

Amennyiben nem talált az aktuális állásajánlataink között végzettségének, szakmai tapasztalatának megfelelő hirdetést, regisztráljon Karrier adatbázisunkban. Pályázatát egy éven át megőrizzük, ez idő alatt, ha a szakmai profiljához illeszkedő álláslehetőség merül fel, a Humánpolitikai Főosztály munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az önéletrajzában megadott személyes adatainak biztonságával kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztatónkban talál felvilágosítást.
Szeretettel várjuk jelentkezését a Hivatal megújult online karrier felületén, legyen Ön is a munkatársunk!