Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnt. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy jelen weblap archív honlapként működik, tartalma nem frissül. Kérjük, hogy az aktuális információért keresse fel az illetékes jogutódok által működtetett honlapokat (nyilvantarto.hu, web-lak.hu, kormanyhivatal.hu). Okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (Részletes információ: https://kormanyablak.hu/hu) és az okmányirodákban, interneten a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint ügyintézéssel kapcsolatos általános tájékoztatással 0-24 órában a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal áll a rendelkezésükre.
Videók
Bemutatkozik a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala
2011. augusztus 17.
A kormany.hu bemutatja a minisztériumok legfontosabb háttérintézményeit. A KEK KH-t Vetési Iván, a Hivatal elnöke mutatta be.
Nemzeti egységes kártyarendszer - a koncepció bejelentése
2011. május 11.
Bejelentették, hogy elkészült a nemzeti egységes kártyarendszer koncepciója - videobeszámoló a sajtóértekezletről.
Vetési Iván: "Bővül a KEK KH szerepköre"
2011. április 20.
"Nagyon sok a szigetszerű rendszer, nemcsak a nyilvántartások esetében, hanem a közigazgatási folyamatok területén is" – nyilatkozta az infoter.eu-nak a kormányzati informatika még folyó konszolidációjának eddigi tapasztalatairól Vetési Iván, a Közigazgatási ás Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának, a KEK KH-nak az elnöke. A Mester Sándornak (infoter.eu) adott interjújában az elnök szólt a nemzeti egységes kártyarendszer előkészítéséről és az alkotmánnyal kapcsolatosan beérkezett kérdőívek feldolgozásáról is.
Orbán Viktor a Nemzeti Konzultációról
2011. március 27.
Orbán Viktor miniszterelnök úr felkereste a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalát, és megtekintette az új alkotmánnyal kapcsolatos kérdőívre adott válaszok feldolgozását