Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnt. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy jelen weblap archív honlapként működik, tartalma nem frissül. Kérjük, hogy az aktuális információért keresse fel az illetékes jogutódok által működtetett honlapokat (nyilvantarto.hu, web-lak.hu, kormanyhivatal.hu). Okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (Részletes információ: https://kormanyablak.hu/hu) és az okmányirodákban, interneten a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint ügyintézéssel kapcsolatos általános tájékoztatással 0-24 órában a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal áll a rendelkezésükre.
Technikai ajánlások

A honlap megtekintéséhez bármely böngésző használható ( pl.: Opera, Netscape, Internet Explorer, Mozilla Firefox ).
Optimális képernyő felbontás 1024x800 pixel.

Jogügyletek biztonsága (JÜB) alkalmazás indításához legalább Windows XP Service Pack 3 és Internet Exploler böngésző ajánlott.
Egyéni Vállalkozók Nyilvántartása (EVIG) és Központi Szabálysértési Nyilvántartás (KSzNy) alkalmazások indításához legalább Windows XP Service Pack 3 szükséges, illetve Windows XP SP2 és a legújabb Firefox web böngésző.

Az oldalak megtekintéséhez ajánlott böngészők telepítőcsomagjai: