Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnt. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy jelen weblap archív honlapként működik, tartalma nem frissül. Kérjük, hogy az aktuális információért keresse fel az illetékes jogutódok által működtetett honlapokat (nyilvantarto.hu, web-lak.hu, kormanyhivatal.hu). Okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (Részletes információ: https://kormanyablak.hu/hu) és az okmányirodákban, interneten a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint ügyintézéssel kapcsolatos általános tájékoztatással 0-24 órában a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal áll a rendelkezésükre.
Tájékoztatás a Személyes Ügyfélszolgálat megszűnéséről
2016. december 23.
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnik.
 
A Hivatal megszűnésével egyidejűleg a Személyes Ügyfélszolgálati Főosztály is megszűnik, a Személyes Ügyfélszolgálat feladatait változatlan formában a BFKH XIII. Központi Okmányirodai Főosztály látja el a 1133 Budapest, Visegrádi utca 110. címen. Ügyfeleink okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (További részletes információ: (https://kormanyhivatal.hu/hu) és okmányirodákban, interneten pedig a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint 0-24 órában továbbra is rendelkezésükre áll a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal.